Boxspring Den Haag

Wanneer u in de omgeving van Den Haag op zoek bent naar een degelijke boxspring dan kunt u in onze showroom of op onze website terecht voor een kwalitatief goede boxspring. Via onze webshop kunt u onze online assortiment bekijken, in onze woonwinkel van maar liefst 1500m2 kunt u het gehele assortiment bekijken.

Hoge kwaliteit

Al onze boxsprings zijn handgemaakt van Hollandse bodem, van zeer hoge kwaliteit en hebben tevens een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Wij durven gerust te stellen dat onze boxsprings kwaliteit en in de prijsverhouding de beste van Den Haag en omgeving zijn. Mocht u geïnteresseerd zijn in ons assortiment of vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen in onze uitgebreide showroom.

Boxspring Den Haag

Boxspring Den Haag?

Kom ook eens langs in onze showroom!
Boxspring Rotterdam

Type Boxsprings

Voor ieder budget hebben wij een passende boxspring. Denk aan bijvoorbeeld een eenpersoons, tweepersoons boxspring of een boxspring met luxe tv lift. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zo compleet mogelijk assortiment van zeer hoge kwaliteit kunnen samenstellen. Al onze boxsprings zijn tevens leverbaar met een zeer uitgebreid assortiment aan accessoires. Deze zijn ook in onze woonwinkel verkrijgbaar.

Levering Boxspring Den Haag

U kunt bij ons ervoor kiezen om uw boxspring in ons magazijn in Den Haag op te halen of u kiest ervoor om de boxspring thuis te laten bezorgen. Wij snappen dat het voor u vaak eenvoudiger is om de boxspring onbezorgd thuis te laten bezorgen. Onze bezorgers zetten de boxspring op de juiste plek en nemen het verpakkingsmateriaal mee, wel zo handig.

Handgemaakte Boxsprings

Al onze boxsprings zijn van zeer hoge kwaliteit. Onze fabrikant vervaardigd de boxspring op unieke wijze. Hierdoor kunnen we een uniek scala aan handgemaakte boxsprings bieden. Bij onze luxe handgemaakte boxsprings worden de pocketveren handmatig in een honingraatvorm in een mal gelegd. Deze worden vervolgens door middel van garen met elkaar verbonden.